Mijn lijst

Er zitten geen producten in je lijst.

Over ons

Het ontstaan van DV Foods kent zijn start in 1992 als handelsbedrijf, waar bladerdeeg en vleesconserven de basisproducten vormden.
De passie en gedrevenheid zorgden voor een snelle groei van de bedrijfsactiviteiten. Een droom om ooit zelf een productiebedrijf op te starten werd in 2009 werkelijkheid. Samen met een dynamische ploeg van enthousiaste medewerkers kiezen we er resoluut voor om dagelijks kwaliteitsproducten van de band te laten rollen. Met ons divers aanbod van apero tot dessert zijn we een totaal leverancier voor foodservice, horeca, slager en traiteur. Een nieuwe generatie heeft intussen zijn intrede gemaakt wat zorgt voor de continuïteit van het bedrijf. De missie van het bedrijf is door de jaren heen ongewijzigd gebleven om een meerwaarde te kunnen bieden voor onze klanten.
Dit door het correct handeldrijven, het bieden van inspiratie en tijdswinst, in combinatie met een ontegensprekelijke service!

Waarom kiezen voor ons?

Een gedreven en gemotiveerd team van medewerkers geven iedere dag het beste van zichzelf om tevreden klanten te bedienen. We streven ernaar om een heerlijk en eerlijk product op het bord te krijgen van de consument. Daarom is het noodzakelijk om te blijven innoveren en in te spelen op de marktbehoeftes en verlangens van de professionals.
We brengen een rijke variatie van artisanale en vernieuwende producten die door iedere chef kunnen gebruikt worden

Onze werkwijze

Onze producten worden met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsgrondstoffen vervaardigd. Met trots kunnen we meegeven dat zo goed als alle bladerdeegproducten volledig E-free geproduceerd worden. We streven naar pure, gezonde producten die maximaal met grondstoffen uit de regio worden vervaardigd. Ook kiezen we ervoor om goed te luisteren naar de klanten en verbruikers om zo een oplossing te bieden voor hun noden en behoeftes.